26 maj 2009

Tommy Hilfigerin ystis

Tein töitä kotitoimistossani aamulla ja olin paikalla heti klo 10 (yllätys, yllätys). Aika paljon oli porukkaa mutta tavaraakin oli enemmän kuin aikaisempina vuosina. Suurin osa vaatteista (varmaan n. 80 %) on kokoa 6 mutta löytyy myös jonkun verran isompia kokoja. Otin muutaman hameen ja paidan (ilman että katsoin hintoja...) mukaan pukkariin ja varsinkin hameet olivat oikein kivoja...hinnat vaan ei. Toinen maksoi 239 € ja toinen 179 €, niistä olisi saanut 50 % alennusta mutta mielestäni aika paljon suht perushameista. Loppujen lopuksi en ostanut muuta kuin yhden kaulahuivin. Kävin sitten hakemassa sushia lounaaksi Dansan Delistä, palvelu ei ollut kovinkaan hyvää mutta onneksi sushit olivat sitäkin herkullisemmat:)

Sakke halusi tietty myös lähteä ystikseen, joten mentiin sinne uudestaan töitten jälkeen ja löysin yhden mekon, jonka en ollut aamulla huomannut. Kokeilin samaa mekkoa Cannesissa, mutta oli aika kalli
s, joten en silloin ostanut sitä - nyt sekin oli -50 %, joten lähti mukaan :).

Ystis jatkuu huomenna ja vielä ylihuomennakin klo 10-19 osoitteessa Itälahdenkatu 18 A (Lauttasaaressa). Huom! Ainoastaan käteinen kelpaa maksuvälineenä.

Inga kommentarer: