8 maj 2011

Vår fina lördag

Hade en riktigt fin dag igår, mycket program men ni som känner mig vet att jag gillar det:) Var på Zumba och cycling genast på morgonen och åkte sen in till stan och gick lite i butiker. Var bl.a. en sväng till Henri Lloyd -butiken på Kaserngatan på ett glas skumppa. Tiden gick fort, så fick plötsligt lite bråttom att hinna i tid till Alexandersteatern (Sveskis är där tills deras remppa e klar), men hann sist och slutligen helt bra (hamnade åka spårvagn några hållplatser). 

 Förnyade Kämp
 De håller på o bygger en glasterrass utanför 
Kämp -hotellet - me like!
 Sommarstämning i Esplanadparken
 Blev förtjust i en klänning i Henri Lloyd -
butiken
 
Linn och Buster väntade redan på oss där, så vi gick nästan genast till våra platser på balkongens första rad (=mycket bra platser, tack Linn!).Tyckte att det var en av de bästa Humorlandskamper jag varit på. Jaakko tyckte jag bäst om, André och Thomas får en delad andraplats och Isak, som också var riktigt bra, en tredje. Stan var lika huippu som alltid, fast ha e ju inte med och "tävlar".  Jämt spel skulle det ha blivit också igår (det blir det nästan alltid), men Stan satt ett extra poäng åt Finland. Thomas satt senare ett till poäng åt Sverige, så summa summarum: båda länderna var lika bra:)

 Konferencier var som alltid Stan Saanila
 Hela gänget
 Thomas Järveheden signerar skivor
 Vi under pausen

Efter teatern gick vi sen ännu med Sakke och äta till Tony's Deli, Linn och Buster kunde tyvärr inte följa med. Var som alltid god mat, fast ganska långsam betjäning. Valde att ta en förrätt och en huvudrätt (eller "Primi", som det på italienska restauranger heter) som liten istället för en huvudrätt. Hemma var vi först vid 21-tiden.  
 
 Tony's Deli
 Sallad med sparris och ugnstorkade körsbärs-
tomater till förrätt
En liten portion saffransrisotto med pilgrims-
musslor (var verkligen liten, fanns två stycken
små (2 cm i diameter) musslor...) till huvudrätt

Inga kommentarer: