28 mars 2012

Another nice day of vacation

Dagen började vi igen med en supergod frukost. Har inte nämnt den tidigare, men e nog en av de bästa jag nåsnin ätit (tälar främst med den på Bellagio i Vegas). Finns allt man kan tänka sig o mer. Det bästa är smoothiebaren - man kan antingen välja nån av de färdiga smoothina eller sen be en egen blandning (bad idag en med ananas, melon och drakfrukt + apelsin- och jordgubbsjuice...så gott!

Förmiddagen var vi igen vid poolen och for sen vid två -tiden in till Khao Lak city. Lunchade och gick ut och in i butiker. Tillbaka vid hotellet var vi halv fem -tiden, så hann ännu till stranden på en stund (solen börjar gå ner 18-19 tiden). Var en stund och wakeboardade, men var inte riktigt lika skoj då man hela tiden funderade på om nån medusa lurar i närheten. Tur så attackerade ingen oss idag :-)

Nu har vi just varit och äta "Seafood barbeque" (använde våra sista half board -kuponger). Var riktigt lyckat på allt sätt, bra mat (bl.a. grillad hummer, jätteräkor, tonfisk, lax, grönsaker...och en massa annat), superbra betjäning och inressant underhållning. Dessutom råkade vi vinna en gratis vinflaska i lotteriet, inte alls illa :-)

Klockan börjar närma sig 23, så ska snart ta och krypa under täcket. Imorgon e vår sista dag här, känns lite vemodigt men ska försöka ta ut allt av den. Kram o godnatt!

 Bäst är smoothiebaren :-)
 Förrätt
Huvudrätt
 Efterrätt
 Underhållning
 ...o så vann vi en gratis vinflaska :-)

Inga kommentarer: