26 juni 2011

Min midsommar

Åkte på fredagsmorgonen till Ekenäs och var en sväng till favoritbutiken Bimbo inne i stan innan vi åkte ut till stugan. Köpte två klänningar, en Odd Molly för -30 % och en Chill Norway för -50 %...skulle ha funnits hur mycket fint som helst, men både tiden och pengarna tog slut :/

Solen sken från en nästan molnfri himmel även fast det lovats ostadigt väder. Chillade i solen, plockade blommor och gjorde lite förberedelser för kvällen. Vid 18-tiden hissade pappa och Sakke flaggan och efter det drack vi bubbly och åt tapas på vår stugas terass. Gick efter det på en liten promenad och åt sedan middag: sill, gravad lax, strömming, rom, nypotatis och rökt lax till huvudrätt...so yummy! 
 Sakke med vårt pick & pack - svårt att tro att vi
var där bara över weekenden
 Jag med favorittidningen Chic
 Midsommatbuketten
 Flagghissning
 Bubbly & tapas
Mamma och pappa ♥
 Förrätten

På lördagsmorgonen sov vi lite längre än vanligt och åt sedan frukost på terassen. Solen sken så var ute hela dagen; solade, plockade blommor, rodde runt holmarna och tog en liten simtur. Middag åt vi vid 18-tiden och vid 20-tiden kom våra vänner Katsku och Raúl på besök. Hade en riktigt kiva kväll tillsammans, först ute på terassen och senare inne i stugan då det blev för svalt (under 15 grader!) att vara ute.

 Frukost på terassen
Har min nya Chill Norway -
klänning på mig

Idag var vi uppe ren vid 9-tiden. Bakade en jordgubbs-rabarberpaj och läste Carolina Gynnings bok "Laura, flickan från havet" i solen. Tiden gick jättefort och plötsligt var det dags att packa ihop vårt pick & pack och åka tillbaka in till stan. Skulle nog inte ha haft nånting emot att bli kvar på stugan några dagar till :-)

 Bofinksäggen som jag fotade för ett par veckor
sen hade nu kläckts :-)

Tack mamma, pappa, Katsku och Raúl för en jättefin Midsommarhelg!

Inga kommentarer: