4 augusti 2009

En dag i Naples och Fort Myers

Lite före 9 började vi köra ca 200 km västerut genom Everglades mot Naples.


Vyn var under hela vägen den samma, en rak väg och träskområde på båda sidorna.


När vi efter några timmar kom fram till Naples körde vi genom centrum


ner till piren


och Naples Beach (totalt 16 km lång!). Där blev vi sen några timmar för att sola och framför allt bada i det jättevarma vattnet (ca 30 grader).


Därifrån for vi sen för att äta lunch, det blev igen sushi :)

Vi körde sen längs stradvägen upp ca 60 km till Fort Myers. På vägen körde vi förbi en jättefin strand (kunde lika bra ha varit i tex Karibien)


och Fort Myers Beach. Var och gå en sväng på piren och såg förutom flera fiskare pelikaner.


Vi körde sen ännu genom centrum av Fort Myers innan vi besökte Miromar Outlet Mall. Där gick vi sen i några timmar, köpte en kjol från Ralph Lauren och lite muffinsformar, dekorations-strössel och -glasyrer från Le Gourmet Chef (helt ljuvlig butik, skulle ha kunnat köpa hur mycket som helst...)


Då vi var färdiga var klockan ren över sju så vi började köra tillbaka mot Miami Beach. Före vi kom hit blev vi ändå och äta middag på Red Lobster, klockan var då nästan halv tio.


Tillbaka i Miami Beach och på hotellet var vi lite efter elva, lite trötta efter en lång men fin dag. Imorgon e vår sista dag här i Miami, förmiddagen spenderar vi på beachen och på eftermiddagen blir det Dolphin Mall. Packa måste vi också göra, kommer inte att vara det lättaste...;) Kram och ha en bra dag!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ni hade tydligen en fin och lyckad resa :). Vilka matportioner, nam! Fina sidor! Kramizar Birgit