3 augusti 2009

En dag "off" Miami Beach

Idag for vi genast på morgonen bort från Miami Beach...till Miami ("downtown" på bilden)


och Venetian Pool i Coral Gables. Då vi kom dit hade den just öppnat och där var just inga mänskor, lite senare var där över 200. Vi var där i nästan tre timmar, mest och badade eftersom det igen var jättevarmt.


Därifrån for vi och kollade på ett av världens finaste hotell, The Biltmore Hotel.


Vi körde sen genom Coral Gables till Coco Walk, ett ganska litet shoppingcenter. Vi skulle gå och äta lunch till Señor Frogs, men den fanns inte mer så vi gick till Cheesecake Factory istället.



Till efterrätt måste vi ju igen ta en cheesecake:)


Vi gick lite i butiker och men for sen ganska snabbt vidare och körde lite i centrum i Miami på vägen tillbaka till South Beach. Massor av fina byggnader, i mitten Bank Of America.


På hotellet hann vi vara lite på en timme innan vi for till Bayside för att gå lite omkring och o äta till Bubba Gump Shrimps.


Sen hade vi ju våra kompensationsleffabiljetter från igår, så vi gick igen på bio - nu och se The Ugly Truth med Katherine Heigl och Gerard Butlet. Den var också riktigt rolig:)

Nu e klockan igen över ett så det är nog bäst att krypa in under täcket. Imorgon e det tidig väckning, vi ska nämligen göra en dagsutflykt till Naples. Ha en bra dag, kram :)

Inga kommentarer: