5 augusti 2009

Sista dagen i Miami

Sista dagen till ära började vi morgonen med att äta morgonmål (= american pancakes -yummy!) på en restaurang i anslutning till hotellet. Därifrån gick vi sen direkt ner till stranden, var vi blev och sola o bada i lite på tre timmar.


Det var igen härligt att hoppa i dom höga vågorna:)


På eftermiddagen körde vi en sväng längs Ocean Drive (gatan som går längs Miami Beach på vilken vårt hotell oxå ligger) före for vi till Dolphin Mall för att göra den sista shoppingen.



Vi gjorde några fynd i Tommy Hilfiger's "Clearance Store" (en butik där de säljer sånt som blivit kvar i butikerna efter säsongen) och hittade äntligen ett par turkosa pumps (var inte riktigt såna som jag tänkt mig men kostade bara 15€ så fick duga for now).

På hotellet var vi först efter klockan åtta och packade några timmar innan vi gick för att söka nån kiva restaurang på Ocean Drive.


Sist och slutligen kom vi och äta till samma restaurang som vi åt morgonmål på, Medi, som är i anslutning till hotellet. Sakke åt en biff och åt själv en riktigt god räkpasta.


Imorgon blir det ganska tidig väckning, flyget till NY lyfter kl 11.30. I NY har vi sen ca 3 h tid innan Finnairs plan till Helsingfors lyfter kl 17.40. Godnatt!

Inga kommentarer: