7 augusti 2009

M A D O N N A

WOW, VILKEN SHOW!!! Träffade Sari halv fem-tiden vid Stocka, därifrån gick vi och äta till en liten thailändsk rstaurang "Tamarin" på Eriksgatan. Första gången jag var på en thailändsk restaurang i Finland, var riktigt okej:) Efter att vi ätit promenerade vi mot Busholmen, var där lite före klockan sex. Där var massor av mänskor, men det gick överraskande snabbt att komma in på området.


Vi gick genast och kolla hur nära scenen det var möjligt att komma på C-området och kom till att det var bäst att bli på sidan av scenen.


Fast vi hade helt ok platser (det var massor med mäsnkor bakom oss) så såg vi nog ganska dåligt till scenen, mest kollade vi på den stora screenen på högra sidan av den.


Vid åtta-tiden började DJ Paul Oakenfold spela och höll på i nästan en timme, var helt bra. Lite efter halv tio var kvällens drottning Madonna plötsligt på scenen sittande på en tron; det var en ganska fin och samtidigt otrolig känsla att äntligen se Henne live efter alla år. (klicka på bilden så blir den lite större;)


Hon sjöng flera av mina favoritlåtar, bl.a. La Isla Bonita, Like a Prayer och She's Not Me. Här kommer lite till bilder, tagna från den stora screenen.


Några videosnuttar tog jag också, här en kort från Miles Away:



Halv 12-tiden var det dags för sista låten. Vi började genast gå mot porten och gick till Kabelfabriken där Sakke ren väntade :)

Inga kommentarer: