1 november 2010

Tallinn med tjejgänget

Hade en superkul dag i Tallinn igår! Vi (Maria, Sofia, Johanna & jag) åkte med Star kl 10.30 (i Tallinn 12.30) och kom tillbaka med Superstar kl 17.30 (i Hesa 19.30), hade alltså kring 3½ effektiva timmar framme. Vi gick först en liten runda i Rotermanni och efter det en lite längre i Viru keskus. Vi hittade alla nånting smått (förutom Maria som köpte 3 par (!) byxor), köpte själv en kjol från Promod och några Essie -nagellack. Därifrån gick vi till Gamla Stan och tog en fika på mysiga Café Josephine (beläget på Vene 16) och efter det en kopp té på stämningsfulla Olde Hansa. Mycket mer hann vi inte med innan det var dags att traska tillbaka till båten. Den var helt proppfull, men hade gjort en bordsreservation till á la carten, så vi hade en riktigt lugn hemfärd. 

Tack tjejer för en fabulous tripp!

 Frukost på Star
 Mysiga Gamla Stan
 Fika på Café Josephine
 Té på Olde Hansa
Middag på Superstar

2 kommentarer:

Sophie sa...

Härligt med Tallinn!
Jag ska åka dit själv nu i helgen, men kan du svara mig om det verkligen är så billigt i Tallinn som alla säger, även i Old Town?

Mvh.
Sophie

Patricia sa...

Hej Sophie!
Märkte din kommentar först nu då du redan varit där...hoppas ni hade en kul resa! Som du säkert märkte är där nog inte så billigt mer, särskilt kläder o sånt e i ganska samma prisklass som här. Kram!