19 augusti 2011

Gossip Girl on location

Här kommer äntligen (har haft problem med nätuppkopplingen hemme hela veckan) lite bilder och en videosnutt från när en scen från Gossip Girls 5. säsong spelades in i West Village på gränsen till Meatpacking District (i hörnet på Hudson och 13th Street) den 12 augusti. Med i scenen var Penn Badgley (spelar Dan Humpfrey) och en tjej, som jag inte kände igen. I scenen diskuterade de nånting och började gräla, vad det handlade om får man veta då de visar avsnittet här :-) Var intressant att se hur de tar om samma scen typ 10 gånger, hur mycket rekvisita och folk det krävs samt hur lång tid det totalt tar att filma en ca 2 minuter lång scen. So happy att vi var på rätt plats rätt tid :-)

Penn Badgley som spelar Dan Humphrey
Har ingen aning om vem hon e, måst vänta tills scenen
visas :-)

3 kommentarer:

Lotta sa...

Åååå - lite man blir avundsjuk! ;) Det skulle jag också gärna ha varit med om! Det verkar som om ni haft en underbar resa, kram!

Anonym sa...

Åhå, tänk att man kommer så där nära! Eller hade du ett jätte bra zoom-objektiv;)? Var säkert intressant att se på. Kram!
Cami

Patricia sa...

Hade så bra tur! Kollade för skojs skull dan innan om jag på nätet sku hitta nån info om var de filmar (hade hört att de håller på), men hittade int...o så promenerar vi rakt in i en :-)

Cami: hade bara lilla kameran med, så kom nog ganska nära...fick vakterna flera gånger höra "ma'am,on the other side of the street,please" etc. men de var det värt:-) Sakke tog dessutom en liten "oskyldig" promenad o knäppte bild 4 o 6.