31 december 2009

GOTT NYTT ÅR !

Är ännu lite skärrad av det som hände i Sello idag på förmiddagen. Var själv på SATS på förmiddagen då det hände, skulle jag inte ha varit där kunde vi mycket väl ha befunnit oss i Sello - vi var nämligen påväg dit på eftermiddagen pga att de tränings-timmarna jag ville gå på var på förmiddagen! Needless to say, så for vi inte dit utan har spenderat dagen här hemma istället. Mina tankar är hos offrens familjer, vänner och andra bekanta - helt hemskt på vilket sätt deras 2010 börjar.

Nu till lite roligare saker; vi ska snart åka för att fira nyår med The Tammiset (= Marika, Totte, Tim o vår gulliga guddotter Fia) och pojkarnas kompis Jyri. Vet inte hur många gånger vi firat nyår med samma gäng, har blivit lite av en tradition och såna ska man ju ta vara på;) Hoppas ni alla har en riktigt fin kväll med god mat, bubblande dryck och fyrverkeri:)


Med den här fina texten vill jag önska er alla ett riktigt
GOTT NYTT ÅR:
 
Each moment in a day has its own value: morning brings HOPE, afternoon brings FAITH, evening brings LOVE, night brings REST. Hope you in the new year will have all of them everyday ♥


Inga kommentarer: