21 februari 2011

Semesterhotell bokade

Nu har vi äntligen bokat hotellen i Singapore och på Bali, sällan har det blivit såhär sent... Vi hade faktiskt bokat ett hotell eller rättare sagt en villa på Bali, men nu bestämde vi oss för att bo på två olika ställen medan vi är där.

Singapore 6 mars - 9 mars
Hittade ett riktigt bra pris på det här hotellet. Swissôtel e känt för sin höga standard och läget lär ska vara perfekt (Clarke Quay).

Kuta, Bali 9 mars - 13 mars
Kuta Seaview resort & spa 
Har av några som varit på Bali hört att Kuta = Patong Beach (Phuket), dvs. en turistfälla. Vi ville ändå testa det några dagar, så bokade det här hotellet som Tripadvisor blivit rankat nr 11 av 114 hotell i Kuta . Efter lite surfande hittade vi dessutom ett pris som var mycket konkurrenskraftigt:)

Seminyak, Bali 13 mars - 19 mars
Nunia Villas 
På Bali är det vanligt att man bor i villor istället för på hotell. Prisnivån är nästan helt den samma fast man istället för ett rum har en hel villa med privat pool. Seminiyak som område har jag hört bara bra om, så borde vara ett säkert val. Nunia Villas är däremot helt nya, så finns just inga recensioner om det. Fint ser det iallafall ut på hemsidan och har fått både snabb och vänlig service då jag varit i kontakt med dem.

4 kommentarer:

Lotta sa...

Åååh - låter underbart!! Måste ses sen då du kommit hem igen, blir lite tight innan dess, tror jag. Kram!

Patricia sa...

Jo, väntar nog helt massor - lite spännande e det nog att fara till helt nya ställen:) Vi måst definitivt ses när vi e tillbaks hemma igen, kram!

jaana sa...

WAU det ser SÅ underbart ut! ni kommer säkert att ha det så skönt och mysigt. Kramis

Patricia sa...

Hoppas det är lika underbart som det ser ut:) Kram!