13 november 2009

En kväll med Jimmy Choo

I love Jimmy Choo!!! Särskilt original- skorna o -väskorna men Jimmy Choo for H&M var inte så illa det heller:) Deltog i Elles tävling och lyckades vinna en biljett till Vip-lanseringskvällen (produkterna kommer "officiellt" till salu först imorgon). Jag var där tillsammans med Maria och hennes två jättetrevliga kompisar Hanna och Decirée. Genast då vi kom in fick vi alla ett glas Moët & Chandon champagne (!) i handen, very classy. Dessutom bjöds det på några olika sorts (goda) cocktailbitar.

Själva tillställningen började klockan sju, man Jimmy Choo -produkterna fickman köpa först kvart före åtta. Det hade gjorts särskilda områden för dem, så man kunde lätt se var de produkter som man ville ha fanns och ställa sig i närheten av dem, mycket bra organiserat.

Maria och jag hade båda kollat in samma väska så vi tog sikte på dem - och lyckades båda två få såna. Också Hanna och Decirée lyckades få vad de ville ha, så vi var alla very happy :) Köpte förutom väskan ett fint bling-bling armband. Då vi gick ut fick vi dessutom en goody bag, som innehöll ett Jimmy Choo armband, december-numret av Elle och en Elle make-up väska.

Från H&M gick vi sen ännu på ett glas vin till hotell Glo's bar, där vi beundrade våra uppköp:)


Inbjudan


Jättebra organiserat:)


Vår blick var på väskorna...


Klockan 19.50


Four very happy girls


Kvällens saldo:en väska två armband
(köpte det till höger; det vänstra fanns i goody bagen)

Inga kommentarer: