21 juni 2010

Tjejkryssning

Kom i morse hem från en traditionell (sjätte gången med samma gäng) tjejkryssning till Stockholm. Lite trött är jag, men det är det absolut värt!

Vi, Maria, Sofia, Johanna och jag, träffades på lördagen i terminalen vid fyra-tiden, fick våra landstigningskort och gick ombord. I hytten packade vi upp och skålade med ett glas Fresita och åt lite snacks. Middag hade vi först klockan 20 i buffén, så det blev tid för tjejsnack i hytten och en liten runda i butikerna innan det.

Nöjda och nytna (och mycket mätta) gick vi efter maten tillbaka till hytten för att göra oss iordning för resten av kvällen och ta ett glas chamapgne. Senkvällen och en del av natten spenderade vi sedan på dansolvet i discot, var härligt att dansa i flera timmar!

P.g.a. en ganska sen kväll var vi ju nog lite dåsiga på morgonen, men steg ändå upp i tid, åt frukost och gav oss iväg in till stan. Vår mission var att hitta en eller två klänningar åt Sofia (hon ska på två bröllop i juli) - den lyckades utmärkt i.o.m. att vi hittade två klänningar i den första butiken (Axelssons på Drottningatan) vi gick in i. Köpte själv en Vila tunika (som kan användas som klänning) därifrån. Vår shopping spree fortsatte till Åhléns och därifrån via Fresco (åt lunch där igen - härliga sallader!) vidare till bl.a. Sturegallerian, Mathilde (köpte en tröja därifrån, som jag överraskande fick 30% rabatt på - rean skulle börja först idag), NK och Gallerian innan vi tog tunnelbanan tillbaka till båten. 
Det hade tydligen varit nåt jenkkirauta-event i Tallin,
det körde ut säkert 100 såna ur Romantika
Dagens shopping: Vila tunika, Odd Molly-tröja,
bikini, chic-lit, bröllops-choko och termometer
och servettringar till stugan

Där läste vi Aftonbladet (specialnummer om Bröllopet) och vilade några timmar innan vi gjorde oss iordning för middagen i Happy Lobster. Vi satt där ett bra tag och gick efter det till nattklubben för att kolla in midnattsshowen. Efter den var det igen disco-dans som gällde, men kvällen blev inte riktigt lika sen.
Stekt scampi med champagnemousse och
tryffelrisotto - yummy!

Vilken fin kryssning vi hade, tack tjejer!

Inga kommentarer: