13 mars 2011

High expectations

Idag var det soligt så spenderade förmiddagen vid hotellets pool. Vid halv två -tden kom en chaufför och söka oss + vårt pick och pack och körde oss till det som vi trodde skulle bli resans höjdpunkt: vår egen villa i Seminyak. När vi kom fram visade det sig att bilderna på deras webbsida var tagna i en nyrenoverad villa och att vår villa inte alls motsvarade dem:/. Värst är nog soffan, som är full av fläckar...yäk! Ägaren var inte på plats idag, så vi betalade bara för första natten och försöker göra upp nåt deal med honom imorgon. Ett alternativ är att vara här 1-2 nätter och efter det byta hotell för de sista nätterna...I will keep you updated! 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Fick inte linken till hotellets webbsida att fungera - men på dina bilder ser det ändå relativt ok ut - du måste fota soffan åt oss läsare;) Fin spegel i badrummet - om ramen är av trä... Men jo, om det är helt annat än vad man gett bild av så skall man säga till! Hoppas det löser sig:) Roligt att du orkar blogga - och skönt att ni inte led av jordbävningen desto mer. Själv var jag i Japan när det hände - men som tur i Nagoya som ligger längre söderut. Nu hemma igen - skall bli kiva att ses när ni också är det!:)

kram,
Cami

Patricia sa...

Hej vännen!
Jepp, märkte att nätsidorna inte funkar - vi misstänker att de med flit tagit dem ur bruk...gör ett litet inlägg med några bilder från nätet + bilder på soffan. OMG att du var i Japan då det hände, tur så var du inte i närheten av katastrofområdet!!! Väntar oxå på att ses:) Kram!