14 mars 2011

Vår drömvilla - not

Managern borde komma vid 10 -tiden, så får då höra hur det blir...här kommer iallafall några bilder på den sliskiga soffan...enjoy!

Den har nångång i tiderna varit grå 
(borde enligt bilderna vara vit och fräsch)
Dyna på soffan i fotändan av sängen...

De har tydligen stängt nätsidan (?), för man kommer åtminstone inte in på den för tillfället. Hittade ändå bilder på nätet på hur det borde se ut här:


Förutom bilderna lovar deras egna + agenternas sidor en massa som inte stämmer...varje villa borde bl.a. ha en gazebo (lusthus) och en water lily pond (vattenliljebassäng) - har iallafall inte ännu hittat dem i vår villa. Dessutom lovordas villorna: "Beyond a five star hotel", "Dream vacation", "Stunning luxury private villas" osv.

3 kommentarer:

Patricia sa...

Managern var just här och han var riktigt trevlig. Han medgav att bilderna inte stämmer överens med verkligheten och sa att de som bäst håller på att uppdatera sina webb-sidor med nya bilder... Kom överens att vi stannar en natt till och byter villa (den borde vara i lite bättre skick)och de ordnar skjuss åt oss till vårt nya hotell. Vet inte ännu vilket det blir, skulle gärna åka tillbaka till det vi var på men verkar vara fullt...I will keep you updated!

Anonym sa...

Puh - synd att ni måste stressa med hotellbyten! Hoppas ni hittar nåt kiva för de sista dagarna. Hoppas också att sängen är fräschare än soffan...;) Och det är bra att du tog bilder - tripadvisor next...
Tur att managern ändå verkade med på noterna. Kram!

Cami

Patricia sa...

Jo, e inte så kul...skulle helst bara ligga vid poolkanten och njuta av semestern. På tal om sängen så vågade vi inte ens kolla den igår kväll...i morse tog Sakke däremot en titt på den och konstaterade att den var i ganska samma kaliber som sofforna...:/