28 juli 2010

Feeling hot in Vegas

Här är över 40 grader varmt, vilket inte mer är varmt utan hett...tur så e luften torr, så det känns inte så hett. Igår började vi morgonen med att ta en taxi till Vegas Premium Outlets, som ligger ca 5 kilometer från hotellet. Fast där finns "bara" 150 butiker (många malls har 200-300), så är det mitt favorit-outlet. Shoppade inte så mycket, men gjorde några bra fynd i Guess by Marciano: två klänningar för ca 30€ st (hade kostat kring 150€) och en kjol för 15 € (hade kostat 100 €. Det ena av klänningarna ska jag ha på ett bröllop i augusti:) I nästan alla butiker hade de "take an annitional 40 % / 50 % off", dvs. på de redan rabbatterade priserna fick man ännu halva priset. Här e bara så super att shoppa! 

Vi tog bussen tillbaka till hotellet och gick och chillade till poolen på ett par timmar. Gjorde sen oss iordning för kvällen och gick till Forum Shops at Ceasar's för att gå och äta nånstans. Sist och slutligen blev det Planet Hollywood. Butikerna där har öppet till 23, så vi gick en stund i dem innan vi kom tillbaka till hotellet.

Idag är det min födelsedag :) Vi ska börja vår morgon med frukost i hotellets buffet och efter det gå ut på stan. Önskar er alla en bra dag!

Vid vårt fönster
 Hotellets aula
 Vegas Premium Outlets
Vi åt sushi-buffet till lunch
Freemont Street, det "gamla" Las Vegas
Venetian-hotellet
Vårt hotell - Bellagio
Paris -hotellet
Pool-området
 Fontänen utanför Forum Shops
 Inne i centret
 Vi på Planet Hollywood

Inga kommentarer: