23 juli 2010

Från New York till Sunny Isles

Torsdagsmorgonen började vi igen med bagels och juice på Times Square. Därifrån gick vi till Macy´s varuhus och sen tillbaka till hotellet för att grab our bags och åka till La Guardia. Spirit Air's flyg var i tid och lite före kl 18 landade vi i ett varmt och fuktigt Ft Lauderdale.

Ingrid plockade upp oss och det var meningen att hon samtidigt skulle plocka upp Colin (han hade varit i Washington DC över dagen), men hans flyg var försenat (landade sist och slutligen först efter kl 22). Var sååå kiva att se henne igen efter alla dessa år! Hon körde oss till deras condo i Sunny Isles Beach, som ligger ca 20min norrut från Miami South Beach. Complexet de bor i är jättelyxigt, med bl.a. pool, jacuzzis, gym och barbeque-plats. Oxå lägenheten är fin (Ingrid har verkligen öga för interior design) och utsikten från balkongen...wow!
Vid 22-tiden åkte Ingrid för att plocka upp Colin från flygfältet, vi blev och chillade framför tv:n (och kollade in alla hundratals tv-kanaler) + förökte bekanta oss med deras två supregulliga yorkies Angel och Topaz. De hade tänkt grilla mat åt oss, men eftersom det blev så sent blev det pizza från Domino's istället.  Vi satt sen ännu och juttade i några timmar, så klockan var ganska mycket innan vi kom i säng.

Det är lite regnigt ute (nån hurrikan närmar sig karibien), så idag ska vi ägna dagen åt shopping. Det blir iallafall Sawgrass Mills Mall (=Floridas största outlet mall), härligt att komma dit igen! Ni ska alla ha en bra fredag, kram!

Sakke hämtar vårt morgonmål
 Jag och min bagel
 Macy´s varuhus vid Herald Square
 Goodbye New York
 I taxin på väg till flygfältet
 La Guardia
:)
Såhär ser Spirits Air flyg ut nu, flög med en Airbus319
 Manhattan uppifrån
(Empire State Building till höger ovanför molnet)
Ft Lauderdale uppifrån
 Utsikten från balkongen på kvällen
 Utsikten nu
Sakke med Topaz i famnen

Inga kommentarer: