16 januari 2010

På hal is

Vi började vår lördag med att söka skrinnskorna från källaren och åka iväg till Isparken på Järnvägstorget. Parken hade öppnat för en halv timme sen men där var ännu ingen och skrinna då vi kom. Vi drog på skrinnskorna och gled ut på den blanka isen och hade det riktigt skoj:) Kan nog inte riktigt kalla mig en isprinsessa, men det gick helt ok med tanke på att det inte blivit så mycket skrinnande de senaste åren. Förra vintern var vi en gång och skrinnade på Bredavikens is, hoppeligen hinner vi dit nåt tag i år oxå.

Vi skrinnade i nästan en timme och tog sen en fika på caféet (Robert's Coffee). Därifrån gick vi sen ut på stan för att shoppa lite och äta lunch på Zen Sushi i Kämp Gallerian (har enligt mig den bästa sushin). Hittade allt möjlöigt intressant, men det enda som idag fick följa med mig hem var en underklänning från Guess by Marciano ( -40% på rea).

Hade tänkt gå en sväng till SATS men fastnade framför tv:n kollade på Paris Hilton's My New BFF (BFF=Best Friend Forever) -maraton på MTV istället. Nu ska vi snart börja göra oss iordning för en kväll med våra vänner Cami & Anton.


Isparken

Mina skrinnskor från början av 90-talet är lite gulnade men annars i bra skick




Vi tog
en fika på caféet- "sharing is caring",
som det heter:)


Zen Sushi i Kämp

Skulle kunna äta sushi varje dag..I love it!

Underklänningen från Guess by Marciano

Inga kommentarer: