18 april 2010

Tapas, bubbly & Humorlandskampen

Även om det blev lite ont om tid mellan ridningen och Tapasta, hann vi dit nästan i tid. Cami och Anton hade ren beställt in en flaska Cava, så vi kunde skåla direkt:) Efter det beställde vi in lite tapas; alla var jättegoda, men särskilt den rostade getosten med honung och jordgubbar smalt i munnen. Vi beställde oxå efterrätter, men de hann inte komma innan vi måste gå iväg till Svenskis, så hamnade avbeställa dem (vi fick lite Bailey's on ice som kompensation, vilket var ganska vänligt).

Till Svenskis hann vi ändå i tid och bänkade ner oss på våra platser i mitten av femte raden. I år tävlade André Wickström och Anders Helenius från Finland mot Johan Glans och Ola Söderholm från Sverige. Konferencier var som alltid den lika härliga Stan Saanila ("härlit, härlit"). Gårdagens 5 i-topp enligt mig: 1) Stan (borde vara med o tävla istället för att vara konferencier, han e bara så sjukt rolig), 2) André (alltid lika rolig), 3) Johan, 4) Anders och 5) Ola. Alla var roliga och skrattade några gånger så mycky att tårarna nästan rann. Slutligen vann Sverige (enligt Stan) med 1 poäng, men han räknade fel med en, så egentligen blev det jämt spel. Tack Cami & Anton för suveränt sällskap!
Anton och Sakke
Jag och Cami
Härlig tapas
André
Johan
  Ola
Hela gänget
(Hade lilla kameran med, så bilderna är därefter...)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Ser ut att ha varit en kiva landskamp, hoppas vi kan vara med igen nästa år (alltså och se på den...inte tävla)

Linn som kanske får bli i Spanien mer än planerade 3 veckor...kanske inget flyg hem på torsdag...

Patricia sa...

Jo, var nog riktigt bra :) Håller tummarna, att du slipper hem...vi har ju flyg till Barcelona över veckoslutet, men får se om vi kommer iväg. Ha det så bra, kram!