10 april 2010

Tjejträff

Var igår kväll med Kirsi-Marja hos Mervi på tjejträff och vi hade riktigt roligt. Mervi och hennes man Ari flyttade till lägenheten först för ett tag sen, så det var första gången vi var där. De hade inrett lägenheten jättefint (mycket mörkt trä och naturvitt) ovh utsikten mot Gäddvikens båthamn var fantastique. Det var nån större fest på restaurangen Gäddvikens Paviljong mittemot och där började ett fyrverkeri just när vi höll på och skåla, tala om perfect timing. Mervi hade gjort en jättegod chévre-pinatpaj och feta-sallad, till efterrätt blev det Pannacotta -glass (helt sjukt god, kan varmt rekommendera). Ganska sent blev det, Sakke kom och söka mig först lite före två.

Halv åtta i morse
(Sakke hade väckning ren då, eftersom han skulle och jobba till fotomässan) vaknade vi med ett ryck då vår Wake-up Light-väckarklocka fick kortslutning (!). Den hade ett hemskt ljud och efter det började det lukta bränt i hela lägenheten, not so nice. Sakke förde snabbt ut den på balkongen och ska definitivt kontakta Kodin Anttila/Philips genast på måndagsmorgonen. I och för sig var det ju bra att börja dagen tidigt, hann göra lite förberedelser för kvällen (våra goda vänner Katsku och Raúl kommer på middag vid halv-sju) före mitt spinning-pass på SATS.

Sakke kommer säkert småningom hem från mässan, halv tre ska vi nämligen till Iso Omena och fika med våra Mauritius-vänner Irja och Jonte.

Önskar er alla ett bra fortsättning på veckoslutet, kram!

Inga kommentarer: