30 mars 2010

Svenska Hollywoodfruar, del 2

Skrev i höstas om de Svenska Hollywoodfruarna Anna Anka, Maria Montazami och Agnes-Nicole Winter. För några veckor sedan började andra säsongen på svenska TV3 (det går bra att kolla på dem på nätet, ifall du inte har den kanalen). Maria Montazami (min absoluta favorit) är med nu oxå, men nya fruar är Lena Jolton, Päivi Hacker och Suzanne Saperstein, här kommer en kort presentation av dem alla:

Maria Montazami är 44 år gammal och ursprungligen från Västerås. Maria är sedan 19 år gift med den idag extremt framgångsrika fastighetsmäklaren Kamran. Tillsammans har de fyra barn i åldrarna 11-19 år, hunden Bella och två fåglar. Hennes yrke är hemmafru och hon älskar läppstift och tofsar (med de får absolut inte vara "flimsiga") - (nu vet jag Cami vad du menade på lördagen då du frågade om jag har tofsar...kollade just igenom första avsnittet)

Lena Jolton är 50 år gammal och kommer ursprungligen från Halmstad. Hon är singel och bor i Hollywood tillsammans med sin tonårsdotter Cassandra. Är mångsysslare och arbetar med bl.a. hälsa, skönhet och alternativ medicin. Lena älskar leopardmönster, tequila, skor och väskor. Har bl.a. dejtat hunken Matthew McConaughey och sjungit snapsvisor med prins Charles.

Päivi Hacker
är 51 år gammal och ursprungligen från Björneborg (!) men flyttade som 9-åring till Sverige. Hon är gift med den framgångsrika affärsmannen Barry Hacker, 44 år. Hon är egenföretagare inom design, hotell och fastigheter. Päivi lever jetset-liv och har bl.a. två stycken vita Rolls Royce (ifall den ena går sönder), hon älskar hattar och samlar på såna.

Suzanne Saperstein är 49 år gammal och kommer från Krylbo, bor nu i ett av världens dyraste hus - Versailles-kopian Fleur de Lys. Hon har tre barn i 20-årsåldern och en 33-årig pojkvän. Suzanne driver två egna klädmärken, samlar på fabergéägg och är en av världens största haute couture -samlare. Hon är även mycket aktiv inom flera välgörenhetsorganisationer.

Hollywoodfrun "Ankan", dvs. Anna Anka, är bara med som gäst i den här säsongen. Hon har däremot fått ett eget program - Anna Anka söker assistent - som har premiär imorgon kl 21 finsk tid på samma kanal.

Lena, Maria (bäst!), Päivi och Suzanne

Inga kommentarer: