17 juli 2009

Britneys Cirkus

Wow, vilken show!!! Inte konstigt att biljetterna var så dyra. Träffade min arbetskompis Eira lite efter sju på Hartwall Arenan och vi gick sen nästan genast till våra platser. Scenen var helt megastor, en rund stor i mitten och två mindre på sidorna. En annan kompis som jobbar på Hartwall var i deras loge så gick av och an dit o hälsa på henne (jättemysig loge annars, by the way).

Lite före åtta började
Dj Havana Brown spela sina skivor, faktiskt bra mi
xad musik. Hon höll på i about en halv timme och efter det började nerräkningen till Cirkusens början; 10-9-8-7-6-5-4-3-2-oooone. I ca 20 minuter stod olika cirkuskonstrnärer för underhållningen och efter det kom Britney in på scen. Största delen av låtarna som hon sjöng var från hennes nyaste album "Circus". Hon hade inget bänd med sig på scenen så musiken kom playback och säkert en del av sången också (så har det iallafall i medierna skrivits) fast det nog inte just märktes.

Vackraste ögonblicket var då hon sjöng balladen "Everytime", sittandes i luften under ett paraply...it almost took my breath away.


Tog själv bilder bara med kännyn så blev inte så bra, sätter in några bilder som jag hittade från koncerterna i Stockolm.
Nu ska jag ta och packa färdigtn, flyget till New York lyfter 14.10 och pappa kommer och söka oss redan 11.20 (TACK pappa för att du kör oss!). Nästa gång bloggar jag sen därifrån...

Inga kommentarer: