24 juli 2009

Sista dagen i Vegas

Sitter nu på McCarrans flygplats i Vegas (här e gratis wireless internet), det är ännu ca en timme kvar till boarding så vi har bra med tid (för engångs skull...). Flyget far kl 22:40 och framme i Miami är vi på morgonen kl 6:20, själva resan tar bara ca 5h men tidsskillnden e +3h så är i praktiken hela natten i flyget. Mycket sovet blir det knappast, men vi sparade tid och en hotellnatt, sova hinner vi sen på beachen i Ft Lauderdale;)

Idag gjorde vi inte så mycket speciellt. Packade väskorna på morgonen och gick efter det till Forum Shops för att gå lite i butiker. Igår kväll var klockan så mycket att vi inte just hann med något annat där än att äta på Planet Hollywood (fast butikerna stängde först kl 23).

Här e några bilder till från shoppingcentret:


Till lunch åt vi igen sushi...:) Restaurangen hette Sushi Roku och har blivit vald till Vegas' bästa sushirestaurang. Sushin var ganska dyr så vi tog inte så många bitar, men jättegott var det.

Utsikten över The Strip var också ganska fin:)


Efter att vi ätit gick vi till ett annat shopping center, Miracle Mile, i Planet Hollywood hotellet mittemot vårt hotell.


Gjorde några helt jättebra fynd idag, köpte bl.a. en Calvin Klein kavaj för ca 50 € (den var -70 %) och ett par Steve Madden högklackade skor (färg "raspberry") för 15 € (hade kostat 70 €).

Sen var vi vid poolen ca 1h och efter det kom vi hit till flygplatsen. Nu e det bara lite på en halv timme kvar till boarding så slutar blogga för idag. Nästa gång bloggar jag från Florida:)

1 kommentar:

Anonym sa...

Jätte roligt att följa med er resa! Och härligt med så mycket bilder... fortsätt blogga så länge du orkar:)
Kram, Cami