29 juli 2009

Feeling hot in Key West

Vilken het dag det varit idag, huh, huh. Vi for genast på morgonen till samma strand som vi var på igår. Vi kollade in ett par andra stränder (på det två första bilderna) men kom till att den vi var på igår är den bästa (det säjer de som bor här med) så for sen dit. Sakke var av och an och kolla på en gamman fästning, Fort Zachary Taylor , men annars låg vi bara o läste i solen och badade i det sköna havet.


Vid halv två-tiden hade vi fått tillräckligt av hettan så vi kom till hotellet. Sakke for o söka lunch åt oss från Taco Bell, som vi sen åt på vår terass. Vi var sen inne en stund och avsvalkade oss innan vi vid halv fyra tiden gick ner till poolen för att ta del av hotellets Happy Hour;) Ifall ni vill ta en titt poolområdet live så finns det två web-kameror på deras internet-sidor.


Vi blev inte så länge där, ville idag före middagen hinna gå lite i butiker och gå och kolla på den kända solnedgången, var riktigt fin:)


Middag hade vi tänkt äta på en mexikansk restaurang, Salsa Loca, men den fanns inte mer så det fick bli Margaritaville istället. Helt ok det med:)



Det här var vår sista dag i Key West, imorgon kör vi till Miami Beach.

Inga kommentarer: