31 juli 2009

Key West - Miami Beach

Äntligen framme i Miami och på vårt hotell The Strand Ocean Drive. Vi startade från Key West lite efter kl 9 på morgonen och var framme här lite före 12 på natten. Själva vägen e bara ca 300 km men vi stannade ett antal gånger på vägen...för att göra, gissa vad? Shoppa once again;)

Vi började med att köpa bagels från ett litet prisbelönt deli på vägen.


Efter det började vi resan över alla öar och broar.


På vägen stannade vi på Bahia Honda State Park (nationalpark), här e några bilder därifrån:


Här kör vi över Seven Mile Bridge:


Vår första "shoppingpaus" tog vi på The Falls shoppingcentret. Här e helt jättebra reor överallt (typ "take an additional 40 % off" osv.) så billigt e de ifall man hittar något. Vi har ju ren shoppat en hel del så det börjar vara ganska mycket samma saker som kommer emot. Shoppade igen lite på Abercrombie (en av mina favoritebutiker!) och på Disney Store.


Vår andra shoppingpaus var på Dadeland Mall. Därifrån hittade jag äntligen ett par nya träningstossor (har haft som avsikt att köpa såna de tre senaste gångerna vi varit i USA men har inte hittat någo passliga).


Eftersom klockan var så mycket när vi var "färdiga" där (halv 10) så blev vi och äta på Cheesecake Factorys restaurang där.


Klockan var 11 på kvällen när vi körde iväg därifrån mot Miami Beach och hotellet. Här e några bilder från rummet:


Nu ska jag ta o krypa ner under täcket, klockan e snart ett på natten här... Ha en bra dag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej igen! Er semester tycks aldrig ta slut... jag har följt er från början och nu börjar det verka som om ni varit borta en månad redan...;) Underbara bilder - har aldrig förstått att det är så där tropiskt i Florida - kanske Anton och jag borde fara till Key West! Men har ni plats för mera shopping???...:)
kram,
Cami

Patricia sa...

Ifall ni sen hinner ska ni definitivt fara dit, fin plats:) Om vi har plats för mer shopping? Ja-a...får se...vi hade nog med en extra väska men oxå den börjar vara full;)De e bara ett sånt shoppingparadis...helt otroligt utbud + billiga priser, får bli lite mindre shopping under hösten i Finland istället. Kram!