27 juli 2009

Strand, cheesecake & drive-in

Idag på morgonen sken solen från en klarblå och molnfri himmel :) Vi packade våra strandsaker och gick efter det för att äta morgonmål till ett café vid strandpromenaden (första morgonen som vi åt morgonmål på nåt annat ställe än Starbucks...).



Då vi kom till stranden var där ännu inte så mycket mänskor (klockan var bara halv tio), så det var lätt att hitta en bra plats:)


Jätteskönt att ligga i solen, läsa chic lit och lyssna på bra musik:)


Vi var på stranden i tre och en halv timme, tre gånger var vi och bada och hoppa i vågorna. Vid ett-tiden kom vi av och an till hotellet och for sen till Ft Lauderdaleds huvudgata, Las Olas Boulevard.


Lunch åt vi på Cheescake Factory, bra mat och supergod cheesecake (vi delade på en bit "Chocolate Raspberry Truffle Cheesecake").


Efter att vi ätit gick vi en stund i butikerna på huvudgatan innan vi kom tillbaka till hotellet. Middag åt vi idag på en av våra favorit kedjerestauranger, Olive Garden. Vi "lyckades" igen (senast i LA förra sommaren) välja en restaurang där nästan alla kunder var svarta och latinon...


Efter att vi ätit körde vi till Ft Lauderdale Swap Shop för att göra något väldigt amerikanskt - se en film på en drive-in teater (man sitter i sin egen bil under bar himmel och tittar på filmen). Filmen vi såg var Hangover, var ganska rolig:)



Imorgon säjer vi goodbye till Ft Lauderdale och kör ca 300 km söderut till Key West. Bloggar sen nästa gång därifrån:)

Inga kommentarer: