15 juli 2009

En till fin dag på landet

Vilken fin dag vi haft igen idag:).

På förmiddagen var vi på en liten excursion till Skåldö (tack Katsku o Raúl för tipset), ligger ca 14 km härifrån. Vi hade jättetur med lossen båda vägarna och behövde inte v
änta alls. Väl där promenerade vi lite omkring och var och köpte några saker från den lilla bybutiken.


Då vi kom tillbaka till stugan bakade ja semlor åt oss till lunch. Vädret var helt super så spenderade sen några timmar i solen, Sakke därmot var och grävde vid vår nya stuga. När han var klar så gick vi och simma en stund. Vattnet var nu 21 grader så vi simmade verkligen , inte bara doppade oss som vi gjort tidigare:)
Tiden bara flög iväg och plötsigt var klockan ren över sex. Började göra iordning middagen (förrätten den "gamla vanliga" och huvudrätten grillade jätteräkor och grönsaker, yummy) och ca en timme senare satt vi sen och njöt av den på terassen.

Det e nu helt härligt sommarväder, bastun håller på och värms för tillfället så snart e det igen dax att gå och bada:)



Imorgon måst vi (tyvärr) åka tillbaka till civilisationen genast på morgonen. Har en tid till kosmetologen kl 11 och ska på kvällen på Britney Spears koncert till Hartwall Arenan. Däremellan e det packning som gäller...på fredagen kl 14.10 lyfter flyget till New York.

Inga kommentarer: