25 juli 2009

Fort Lauderdale - Floridas Venedig

Igår på morgonen landade i vi ett hett Miami. Det är så mycket fuktigare här jämfört mot Vegas, vilket gör att det känns hetare fast det är lägre grader (lite på 30). Vi sökte vår hyrbil från Avis, packade in allt baggage (rymdes just och just...) och körde till vårt lilla söta familjehotell Cocobelle.

Ganska stor kontrast
jämfört med Bellagio i Vegas...


Klockan var så lite då vi var här (halv 10 på morgonen) och vi fick rummet först kl 11 så vi gick ner och gå på stranden en strund.


Här e SÅ olika jämfört med NY och Vegas, lugnt och laidback...fast vi älskar både NY och Vegas känns det först nu som
riktig semester, äntligen tid att också bara ligga och lata sig i solen. Det var just vad vi sen gjorde i några timmar efter att vi fått vårt rum.


På eftermiddagen for vi ut och åka lite omkring i Ft Lauderdale.


Jättefint är det, särskilt alla kanaler (kallas Floridas Venedig) som kantas av fina hus och jaktrar vid bryggorna.



Före vi kom tillbaka till hotellet beökte vi igen (surprise, surprise) ett shoppingcenter, Galleria Mall. Köpte lite Tigi-produkter och två t-skjortor från A&F. När vi kom tillbaka till hotellet vilade i en stund och gjorde oss sen färdiga för att gå ut och äta. Satte på mina nya Jessica Simpson pumps, love 'em:)



Middag åt vi på Bubba Gump Shrimp, bra mat och priser:) Är en kedjerestaurang med temat Forrest Gump, Sakke levde lite med;)





Med skyltarna ("Run Forrest Run" och "Stop Forrest Stop") skall man åt servitörerna signalera om man behöver nåt "Stop" eller inte "Run".
Add Video

Inga kommentarer: