22 juli 2009

Viva Las Vegas!

Vilken plats!!! Sitter vid vårt megastora fönster och beundrar utsikten:) Mittemot vårt hotell är Paris- hotellet, med en kopia av Eiffeltornet i förgrunden.


Ok, tillbaka till igår (e oftast lite efter i uppdateringarna eftersom vi inte har internetförbindelse hela tiden, måste alltid köpas för24h åt gången). Vi tog genast på morgonen taxi till ett superbra Outlet, Las Vegas Premium Outlets (bästa Outleten vi varit på!). Där gick vi sen omkring i 7 timmar (!) och gjorde en massa fynd;) Köpte själv bl.a. en klänning från Juicy Couture, en tröja från 7 For All Mankind och kjol, klänning, t-skjortor och tröja från Ralph Lauren. Priserna e oftast över hälften så billiga som i butikerna (där de sen igen e billigare än i Finland). Sakke köpte bl.a. ett par True Religin jeans för 70€ (i Finland kostar samma jeans nästan 300€).
Lunch åt vi på Mikado, en jättebra sushi & seafood buffet. Förutom en massa sushi fanns där annan (mest asiatisk) mat, mest fisk och skaldjur.

När vi kom tillbaka till hotellet var vi några timmar vid poolen, jätte uppfriskande. Hotellet har ett stort poolområde med massor av solbäddar och flera pooler så det var inget problem att hitta platser. Vi ska gå dit igen idag på eftermiddagen så tar med kameran då och sätter in lite bilder. Före det ska vi ändå äta morgonmål (blir säkert Starbucks igen) och gå ut och gå på The Strip (huvudgatan Las Vegas Boulevard kallas så) och en sväng till ett av de finaste shopping centrena i världen, Forum Shops at Ceasar's. Förutom en massa butiker finns där bl.a. en mängd skulpturer, fontener och ett tak som ändras med dagsrytmen (sol på morgonen, lite moln på eftermiddagen och stjärnhimmel på kvällen. Tar med kameran så sätter in lite bilder därifrån senare idag.

Nu far vi snart ut i hettan, 42C hade det lovats till idag så man behöver iallafall inte frysa;)

Inga kommentarer: