23 juli 2009

Shopping, sushi & sol i Vegas

ONSDAG 22.7.2009
(skrev det har igar men fick inte det uppdaterat pga att var internetanslutning gick ut, ar nu i Apples butik i ett kopcenter och testar hur internetten fungerar i deras Macar ;)
Vi bestämde oss sen ändå också att gå till
Fashion Show Mall nu på dagen och ta Forum Shop's på kvällen istället. På vägen dit (ca 1,5 km) beundrade vi olika hotell (= sevärdheter i Vegas).

Ett av de finaste är The Venetian och bredvidliggande Palazzo. Nästan som om man skulle vara i Venedig på riktigt...

Här är bilder från shoppingcentret inne i hotellet, helt otroligt fint gjort!
"Life´s not about the number of breathes you take but rather about the moments that take your breath away"

I centret fanns ganska många lyxbutiker, bl.a. en Loubutin butik...måste ju gå in och testa hur de kändes på fötterna ifall jag nångång skulle ha råd med ett par såna. Hitta ett par helt ljuvliga turkosa, som tyvarr kostade lite för mycket för min plånbok (ca 1300 €)...

Fashion Show Mall är ganska så stort (rymmer bl.a. 6 olika varuhus) så där gick sen några timmar. Köpte ändå inte så mycket; några plagg från Abercrombie & Fitch, ett par skor (tyvärr inga Loubutins, men riktigt fina ljusröda Harajuku Lovers för halva priset) och ett smycke från Guess.

Till lunch åt vi igen sushi, råkade vara Happy Hour på en restaurang så de var halva priset:)

På vägen tillbaka till hotellet gick vi förbi Forum Shops, utanför finns bl.a. en mindre version av Fontana di Trevi i Rom.

Här kastar Sakke en cent i fontänen, önskar nånting och säkrar att han kommer tillbaka till Vegas:)


För vi k
om upp till rummet var vi och kollade på en av Bellagios musikshower, satter in en videosnutt lite senare. Eftersom det igen var superhett kom vi bara av och an upp till hotellrummet, bytte om till badkläder och gick ner till poolområdet för att sola lite och jump into the pool:)


Nu ska vi gå till Forum Shops och där och äta till Planet Hollywood. Nästa gång bloggar jag sen från "The Sunshine State" (Florida). Flyget dit går imorgon på kvällen, resan räcker ca 5h och tidsskillnaden är +3h så vi e framme på fredagsmorgonen.


TORSDAG 23.7.2009
Vi e alltsa annu i Vegas, har shoppat lite pa formiddagen och ska snart ga o ata lunch. Efter det blir det nagra timmars chillande vid hotellets pool och sen off to the airport. Ha en bra kvall!

Inga kommentarer: