12 juli 2009

Kryssning till Stockholm 10.-12.7.

Så var det då kryssningsdags igen, den här gången tillsammans med Marika, Totte, Tim och vår gulliga guddotter Fia. Vi började resan med ett glas skumppa uppe på däck. Fast det var lite blåsigt var stämningen på topp. Eftersom vi hade beställt bord till bufféns första dukning hann vi inte vara där så länge den här gången.


Buffén var igen helt ok, särskilt för- och efterrästterna (som vi satsade mest på) fick klart godkänt. Dessutom var det nya vitvinet betydligt bättre än det som fanns där tidigare :).

(Träffade på min småkusin Raija, råkade faktist av misstag få henne på bild (hon med gul t-skjorta på den högra bilden))

Nästan genast efter maten började Mumin discot i Nattklubben, mest barn men även vuxna dansade med. Mumin och Lilla My var naturligtvis också på plats.


Medan Tim och Fia tog sig några svängar på dansgolvet passade vi på att ta ett glas champange accompanjerat med jordgubbar...NAM!


Resten av kvällen spenderade vi sen i Marikas o Tottes hytt, lite trångt var det ju men riktigt skoj hade vi. Innan Sakke och jag gick o sova for vi en sväng upp till discot och kolla läget, mänskor var där nog men dansgolvet var helt tomt så vi blev int sen där desto längre. Bättre var det ju att gå o sova så att vi sen skulle orka shoppa hela nästa dag i Stockholm ;)

Nästa morgon tog Marika, Totte, Tim o Fia bussen till Skansen medan vi tog metron in till stan. Vi gick den "vanliga" rundan: Åhléns, Souk, NK, Östermalm inkl. Sturegallerian, Biblioteksgatan och Gallerian (köpte bl.a. Tigi-produkter, smycken, en Odd Molly T-skjorta och en Peak Performance tunika/klänning). Lunch åt vi på samma ställe som då för två veckor sen med flickorna - Fresco. Tog samma räksallad och den var igen suverän.

(Kolla annars in mina nya solglasögon (a la Bianco Footwear, ganska coola (eller iallafall stora) eller vad?)

Som efterrätt åt vi choko "Frozen Yogurt" med hallon i Yogurt Shopen i Gallerian (helt supergott!!!). Smakade faktiskt första gången på det i mars när vi senast var i Stockholm med Sakke. Vet inte om man får det här men i USA e det jättevanligt, av nån anledning har vi bara inte smakat på det tidigare där heller.

Vi lyckades nu ta rätt metro och var i god tid på båten (ca 20 min. före avgång). Marika, Totte, Tim o Fia åt i första buffédukningen så vi gick under tiden upp på däck för att njuta av Stockholms vackra skärgård.



Själv åt vi sen några timmar senare Skaldjursfat (det vattnas i munnen bara jag tänker på det, I love it) på Happy Lobster. Då vi hade ätit hade Marika, Totte, Tim och Fia både hunnit äta, delta i Mumindans och vara i Silja Land så vi gick sen igen upp till deras hytt och spenderade resten av kvällen där.

MARIKA, TOTTE, TIM O FIA : TACK MASSOR FÖR EN JÄTTEKIVA KRYSSNING!!!

Inga kommentarer: